La companyia Hotel iocandi neix a principis de l’any 2012, quan el Tomeu Amer i la Griselda Juncà ens retrobem a Barcelona. D’aquest encontre i de les ganes mútues de fusionar les nostres dèries i les nostres disciplines de circ, neix la peça curta Esquerdes, seleccionada pel projecte Camins Emergents 2013. A la primavera del 2014 s’afegeix al projecte la cantant i contrabaixista ♫ Joana Gomila ♫ i els tres emprenem la creació de la versió llarga d’Esquerdes, estrenada el maig de 2015 a la Fira Trapezi de Reus. Des d’aleshores, l’espectacle s’ha pogut veure en molts festivals, ciutats i pobles arreu de Catalunya, Espanya, Europa i fins i tot Àsia.

Esquerdes va ser guardonat amb el Premi Zirkolika 2015 com a Millor Espectacle.

La companyia forma part del Col.lectiu La Persiana i també ha participat recentment a l’espectacle Invisibles, XXI Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris.

Griselda-Juncà-Hotel-iocandi

Griselda Juncà neix a Sant Feliu Sasserra (Barcelona). Es forma a l’Escola de Circ Rogelio Rivel i s’especialitza en trapezi fix a Londres a The National Centre for Circus Arts. Fundadora de la companyia de circ Hotel iocandi juntament amb Tomeu Amer, també forma part del Col·lectiu La Persiana, amb l’espectacle Violeta. El 2016 participa a Invisibles, el 21è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris

És llicenciada en Humanitats i Teoria de la Literatura.

Tomeu-Amer--Hotel-iocandi

Tomeu Amer neix a Manacor (Mallorca). Després de dedicar-se al teatre durant més de deu anys, es forma en circ a l’Escola de Circ Rogelio Rivel de Barcelona, on s’especialitza en escala d’equilibris.

El 2012 crea la companyia Hotel iocandi amb Griselda Juncà i el 2015 estrenen Esquerdes, el seu primer espectacle que s’ha pogut veure per molts festivals arreu de Catalunya, Espanya i Europa. També forma part del Col.lectiu La Persiana amb l’espectacle Violeta.

Ha participat a Invisibles, el 21è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de 9Barris.

Actualment està immers en la creació del segon espectacle de la companyia Hotel iocandi, que s’estrenarà a finals del 2018.